Segmen : Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger, Jom Serbu!!



just simple person.. dont judge me by its cover, esehh haha :p aku buat blog ni just mluangkn msa lpang aku ja.. klau boring bleh la crita ya dak ?? hehe.. org yg menarik aku dlam mnceburkn diri dlam dunia blog ni kwan2 aku sndri.. dorg ckap best jadi aku pun try la, mmg best! haha.. aku baru lagi dlam blog ni, hope kamu semua dpat bantu aku la k  ^__^


tekan sini 4 join, bye! :)


10 org mengkritik:

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

sofiarti oktarina said...

dari segmen yang sama.. do komen2 entry sofia k? like blog skali tau :) heeee

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan utk kamu. jgn lupa terjah blog saya ea. btw, done follow u

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

k.marina datang serbu sini dari segmen lyssa..salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com